Županijska liga HNŽ: Višići napunili mrežu Međugorja

Nogometaši Višića lakoćom su stigli do pobjede u 8. kolu Županijske lige HNŽ, danas (nedjelja, 23. listopad) napunili su mrežu Međugorja sa čak 8 pogodaka u najefikasnijoj utakmici ove sezone. Po dva pogotka postigli su Buzuk, Kalfić i Juras, a po jedan dodali Šoše i Hasanović.

Iako su Višići u utakmicu ušli sa statusom velikog favorita, što su na kraju i opravdali, ipak su gosti iz Međugorja prvi stigli do pogotka, nepažnju u obrani domaćih u 6. minuti iskoristio je Bradarić i doveo svoju ekipu u vodstvo. No, pet minuta kasnije Juras vraća stvari na početak i izjednačuje na 1:1, a do poluvremena Višićani su potpuno okrenuli utakmicu u svoju korist pogocima Jakova Kalfića te ponovno Jurasa.

Drugo poluvrijeme domaći su ubacili u još brzinu više te potpuno razbili goste iz Međugorja. U seriju strijelaca upisao se Buzuk dva puta, Kalfić još jednom, te Hasanović i na kraju Šoše prekrasnim pogotkom iz slobodnog udarca sa 20-ak metara, a osim toga treba spomenuti i čak četiri asistencije koje je Šoše upisao u ovoj utakmici.

result

Sa nova tri boda Višići su zadržali treću poziciju sa 18 bodova iz sedam utakmica, isti učinak ima i Stolac uz nešto bolju gol-razliku, a na vrhu je Neum sa 21 bodom ali uz utakmicu više. U idućem kolu Višići gostuju u Blagaju.

No osim aktera na terenu, svakako moramo spomenuti da su nas danas oduševile i tribine odakle se cijelih 90 minuta mogla čuti gromoglasna podrška našim nogometašima uz pjesmu i skandiranje. Zahvaljujemo mladićima iz našeg sela koji su odlučili ponovno aktivirati navijačku skupinu “Malčeri” te bodriti naš klub. Nadamo se još većoj podršci i odazivu na utakmicama koje dolaze.