struge-bozicni-2014-1U dvorani kina ”Mogorjelo” održan je Božićni koncert hrvatskog kulturno – umjetničkog društva ”Zora” Struge-Gorica.

U prepunoj dvorani doslovice se tražila stolica više,a određeni broj posjetitelja cijeli koncert, koji je trajao nešto duže od sat vremena, pratio je stojeći na nogama.

Za folklornu sekciju koja je maestralno izvela završno kolo opere ”Ero s onog svijeta”, zadužen je voditelj Ivo Sušac – Bronđa.

Sve sekcije društva pokazale su svoje umijeće, pružajući tako posjetiteljima uvid u njihov rad, ali i nagovješćujući božićni, odnosno blagdanski duh.

Poseban dio večeri priredili su najmlađi članovi društva, koji su izveli dječje igre Hercegovine, za što su nagrađeni gromoglasnim pljeskom.

Gost koncerta bilo je Kulturno – umjetničko društvo ” 7 Kaštela” iz Kaštela.

Po završetku koncerta svi izvođači zajedno su na pozornici izveli pjesmu ”Radujte se narodi”, zahvaljujući se na taj način svojim posjetiteljima i gostima, upućujući im iskrene Božićne čestitke.

Pokrovitelj koncerta bio je načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić, a glavni medijski pokrovitelj Bljesak.info.

bljesak.info

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>