Lige mjesnih zajednica za 2011. godinu gotovo su završene. U Čitluku je sinoć Krehin Gradac bio bolji od Donje Blatnice nakon penala, u Tomislavgradu je jučer (nedjelja, 15. kolovoz) Roško polje nakon penala pobijedilo Stipaniće, dok će pobjednik MNL MZ Čapljina 2011. biti poznat 18. kolovoza. Malonogometna liga Hercegovine broji 9 sudionika podijeljenih u tri skupine, a natjecanje će se održati, kao što je poznato, u Čapljini od 19. do 26. kolovoza. Konačno je riješeno i pitanje pobjednika iz općine Livno, te će se i oni priključiti ovoj završnici.

Do sada je poznato osam sigurnih sudionika (Prolog-Ljubuški, Ljuti Dolac-Široki Brijeg, Meljakuša-Posušje, Vidovo polje-Stolac, Žabljak selo-Livno, Bijelo polje-Mostar, Grude centar-Grude, Krehin Gradac-Čitluk i Roško polje-Tomisvgrad), dok će se deveti sudionik saznati 18. kolovoza u Čapljini. Dan ranije (17. kolovoz) igra se polufinale između ekipa: Čapljina II.-Čeljevo, Gabela polje-Dretelj. Već 19. kolovoza kreće i sama završnica MNL Hercegovine 2011.

Skupina A

Prolog (Ljubuški)

Bijelo polje (Mostar)

Ljuti Dolac (Široki Brijeg)

Skupina B

Grude centar (Grude)

Krehin Gradac (Čitluk)

Pobjednik MZ Čapljina 2011.

Skupina C

Roško polje (Tomislavgrad)

Meljakuša (Posušje)

Vidovo polje (Stolac)

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>