Danas je odigrano posljednje kolo bh. Premier lige. Jedino otvoreno pitanje je bilo tko je drugi tim koji će napustiti ovo natjecanje, a nakon završenih utakmica, put u drugu ligu pripao je pored Modriče i Laktašima.Čelik je deklasirao Slaviju na svom Bilinom Polju, te tako u posljednjem kolu osigurao opstanak u Premijer ligi BiH.

 Laktaši su, kako se to i očekivalo, došli do pobjede nad Rudarom 2-0, ali to im nije pomoglo da izbjegnu ispadanje. Od iduće sezone oni će igrati u Prvoj ligi republike Srpske.

Čelik je deklasirao Slaviju na svom Bilinom Polju, te tako u posljednjem kolu osigurao opstanak u Premijer ligi BiH.

Treba reći kako je u hercegovačkom derbiju Široki Brijeg na Pecari slavio protiv Zrinjskog, dok je Sarajevo na svom travnjaku deklasiralo Borac rezultatom 3-0.

Novi prvak BiH Željezničar je u Trebinju odigrao 3-3 protiv Leotara. Novi prvak ide u kvalifikacije za Ligu prvaka, dok su Široki Brijeg, Borac i Zrinjski osigurali kvalifikacije za Europsku ligu.

izvor: večernji list

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>