PONEDJELJAK (26. 07.)

21:00 h Višići 2 MNK “Crni put” Metković (1:3)   2:5

22:00 h MZ VišićiPekarstvo “Metkovka” (0:5)   1:10

UTORAK (27. 07.)

21:00 h Caffe bar “Carpe Diem” Metković Restoran “Čulina” Široki Brijeg (3:0) 3:1

22:00 h Zašto da nePogrebno društvo “Dugandžić” (1:1)   2:4

Suci: Šoše i Majić.

 

Nadamo se da nemate prevelikih zamjerki zbog kašnjenja informacija s malonogometnog turnira Višići 2010.

I zadnje dvije ekipe iz Višića (MZ Višići i Višići 2) ispale su u borbi za četvrt-finale u ponedjeljak navečer. U prvoj utakmici ekipa MNK “Crni put” bila je bolja od ekipe Višići 2, koja je imala brojnu i bučnu publiku, ali ni uz njihovu pomoć nisu uspjeli pobijediti. Strijelci za ekipu Višići 2 bili su Semir Tucaković i Osman Šoše, koji se sada okreće ´velikom´ nogometu i treninzima na stadionu Čaeri u Višićima. Strijelci za MNK “Crni put” bili su Mate Marušić, Ivica Dominiković, Mario Tutavac i Zvonimir Dragović, koji je postigao 2 pogotka. Sastav ekipe Višići 2: Huso Đono, Edin Hasić, Esad Lulić, Enis Ćorić, Kenan Dedić, Osman Šoše, Semir Tucaković (žuti karton), Edis Zukanović (žuti karton), Amar Zukanović i Ado Elezović. Za ekipu MNK “Crni put” nastupali su: Miro Kužić, Jure Musulin, Ivica Dominiković, Zvonimir Dragović, Mario Tutavac, Joško Matić, Mate Marušić, Marko Alimić, Krešimir Brečić i Josip Šiljeg.

Igrač utakmice: Zvonimir Dragović.

Ekipa MZ Višići (Julio Dugandžić, Igor Čamo, Valentino Bošković, Darko Prkačin, Pero Bjelica, Antonio Blažević, Kain Rodin, Pero Kosjerina, Danijel Menalo i Nikica Kuridža) za ovu utakmicu pronašla je sponzora, Tonija Juricu iz Misira koji je donirao ´dresove´, a koje su igrači podijelili navijačima na tribinama, čime su bili nagrađeni velikim pljeskom. Pojačanje MZ Višića za ovu utakmicu bio je Pero Bjelica poznatiji kao Lastan, koji je dao potrebnu čvrstinu u obrani, dok su istovremeno bili oslabljeni nedolaskom Marija Maslaća. Gromoglasno navijanje višićkih navijača i navijačica nije moglo naći na ravnodušnost ´stare garde´, koja je odlučila netaktizirati u ovoj utakmici, nego tim navijačima pružiti istinski, pravi nogomet prepun kratkih pasova, atraktivnih poteza (odigravanje petom, ´tuneli´, fantastične parade), ali i muške igre. Upravo takvom igrom bacili su navijače u delirij, ali ne i ekipu Pekarstvo “Metkovka”, za koju su igrali mladi momci željni rezultata. Njima nije bilo do nadigravanja s iskusnom ekipom, pa su se opredijelili za defanzivnu taktiku i brze kontre, čime su uspjeli savladati ekipu MZ Višići. Na kraju je utakmica završila 10:1 u korist ekipe iz Metkovića. Također treba napomenuti i par sudačkih grešaka na štetu ekipe MZ Višići, a jedna od takvih je i nedosuđeni kazneni udarac na Igoru Čami, koji je ´neometan´ pao u protivničkom šestercu. Tko zna kakav bi bio daljnji tijek utakmice… Jedini, počasni, strijelac za MZ Višići bio je proslavljeni bivši nogometni vratar i sudac, Toni Blažević. Strijelci za Pekarstvo “Metkovka” bili su: Marin Petković, Petar Soldo, Andrija Bebić, Duje Medak (3 gola) i Andrija Milinković (4 gola).

Igrač utakmice: Julio Dugandžić.

 

U prvoj sinoćnjoj utakmici (utorak) sastale su se ekipe Caffe bar “Carpe Diem” iz Metkovića i Restoran “Čulina” iz Širokog Brijega. Ekipa iz Metkovića opravdala je ulogu favorita i pobijedila rezultatom 3:1. Strijelci za pobjedničku ekipu bili su Mišo Ramić, Antoni Bebić i Enes Crnalić, koji je još zaradio javnu opomenu (žuti karton). Strijelac počasnog pogotka za Restoran “Čulina” bio je Slaven Sesar. Sastav ekipe Caffe bar “Carpe Diem” za sinoćnju utakmicu bio je: Mario Herceg, Zvonimir Markotić, Zrinko Markotić, Mišo Ramić (žuti karton), Antoni Bebić, Dragan Stanković, Vinko Tolić, Enes Crnalić i Almir Krupić. Upravo su dva posljednja igrača dovedena kao pojačanja. Za ekipu Restoran “Čulina” nastupali su: Bože Soldo, Marko Soldo (žuti karton), Mario Čulina, Emil Ćavar, Jozo Ivanković, Danijel Vasilj i Slaven Sesar.

Igrač utakmice: Enes Crnalić.

Zadnju utakmicu osmine-finala odigrale su ekipe Zašto da ne i Pogrebno društvo “Dugandžić”. Pobjedu je ostvarila potonja ekipa za koju su nastupali: Antonio Kuran, Neven Majić, Martino Sprčić, Mario Bukovac, Dragan Vladimir, Tomislav Miletić (žuti karton), Andrija Repeša (žuti karton), Vedran Raguž, Mate Pehar (3 gola i žuti karton) i Ivan Pehar (1 gol i žuti karton). Za ekipu Zašto da ne igrali su: Željko Klemo, Davor Vladić, Goran Vasilj, Nikola Pušić (2 gola i žuti karton), Antonio Mikulić, Robert Zelenika i Žani Buhovac.

Igrač utakmice: Mate Pehar.

Večeras, srijeda (28. 07.), je slobodan dan, a prve četvrt-finalne utakmice na rasporedu su 29. i 30. 07.

29. 07.

21:00 h Caffe bar “Pinky 1”Auto “Lijanović” Široki Brijeg

22:00 h Klepci Jabulani

30. 07.

21:00 h MNK “Crni Put” Metković Pekarstvo “Metkovka”

22:00 h Caffe bar “Carpe Diem” Metković Pogrebno društvo “Dugandžić”

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>