Jučer (ponedjeljak, 23. srpanj) i danas (utorak, 24. srpanj) odigrane su tri posljednje utakmice osmine finala, a prolaz u četvrtfinale osigurali su Caffe “C2” Bijakovići, Staševica i Caffe bar “Hennessy”. Sutra (srijeda, 25. srpanj) u četvrtfinalnim utakmica sastaju se MNK Killerssy & Iskopi “Boras” protiv Jugoplastike (20:30 h) i “Elting” protiv Caffe bar “Hennessy” (21:30 h).

U ponedjeljak su se u prvoj utakmici sastale ekipe Caffe bar “C2” Bijakovići protiv MNK Crni put. Ekipa Caffe bar “C2” opravdala je ulogu favorita, te je već u prvom poluvremenu vodila s rezultatom 4:1. Strijelci su bili Ivan Drežnjak, Dario Jozić i Haris Ništović sa dva pogotka. Za ekipu MNK Crni put pogodak je postigao Luka Borovac. U drugom dijelu Haris Ništović je postigao svoj treći pogodak i tako svojoj ekipi osigurao vodstvo od 4:1, dok je za konačnih 4:2 pogodio vratar Miro Kužić.

Drugu utakmicu obilježila je kiša koja je počela padati 7 minuta prije kraja prvog dijela. Uslijedio je kratki prekid, a obje su se ekipe složile da nastave utakmice. Po kiši su se bolje snašli igrači Staševice koji su imali prednost od 3:0, a strijelci su bili Kristijan Zor (2) i Toni Jelavić. Za Čeljevo je pogodio Mladen Đondraš.

U zaostaloj utakmici Caffe bar “Hennessy” večeras je lako svladao ekipu MNK Vid & Caffe bar “Polo”. Već u prvom dijelu Caffe bar “Hennessy” stekao je sigurnu prednost od 3:0, a dvostruki strijelac bio je Dario Markić, dok je treći pogodak postigao Ervin Boškailo. Na 3:1 smanjio je Ivan Ramić, ali Boškailo je odmah povećao na prednost na 4:1, a nakon njega Marko Raguž pogađa za 5:1. MNK Vid & Caffe bar “Polo” preko Miše Ramića smanjuju na 5:2, dok Petar Marević nakratko vraća neizvjesnost pogodivši za 5:3. Međutim, Goran Bošković u zadnjim minutama pogađa za konačnih 6:3 i prolazak ekipe Caffe bar “Hennessy”.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>