Tradicionalni Božićni malonogometni turnir Metković 2010. završen je u četvrtak, 23. prosinca. Sami tijek turnira poremetile su poplave početkom prosinca, ali organizatori su uspjeli nadoknaditi izgubljeno vrijeme. Termini u sportskoj dvorani bili su gotovo svakog dana ispunjeni, jer su usporedno igrali juniori (do 18 godina) i seniori.

Pobjednička ekipa u juniorskoj konkurenciji je Caffe bar Carpe Diem Metković, dok je u seniorskoj Svadbeni salon “Dalmata”. Obje finalne utakmice završene su identičnim rezultatom (2:2), dok je u utakmicama za 3. mjesto postignuto ukupno 20 golova. Slike smo preuzeli s facebook stranice ovoga Božićnog malonogometnog turnira.

 

Juniori (do 18 godina)

3. mjesto: Tiskara “Plećaš” – Ljubuški   9:4

Finale: Caffe bar “Carpe Diem” – Diskont pića “Bagatela”   2:2   (5:2)

U utakmici za 3. mjesto u juniorskoj konkurenciji Tiskara “Plećaš” nadigrala je Ljubušake rezultatom 9:4. Finalnu utakmicu igrali su Caffe bar “Carpe Diem” Metković protiv Diskont pića “Bagatela”, a rezultat nakon 40 minuta igre bio je 2:2. Bolji u izvođenju šesteraca bili su malonogometaši iz ekipe Caffe bar “Carpe Diem”, a konačni rezultat bio je 5:2. Najbolji strijelac u juniorskoj konkurenciji je Ilija Subašić iz ekipe Tiskara “Plećaš”.

Seniori

3. mjesto: Handy GOŠK Gabela – Apfel NV 79 Makarska  3:4

Finale: Svadbeni salon “Dalmata” – Handy Bamby Metković  2:2  (7:6)

I u utakmici za 3. mjesto u seniorskom dijelu turnira gledatelji su mogli vidjeti pravu golijadu. Na kraju je pobjedu odnijela ekipa iz Makarske (Apfel NV 79), koja je savladala ekipu Handy GOŠK Gabela za koju su igrali nogometaši gabeoskog prvoligaša. U tzv. glavnom ili velikom finalu snage su odmjerile ekipe Svadbeni salon “Dalmata” i Handy Bamby Metković. Nakon neodlučenog rezultata u regularnom dijelu utakmice (2:2), bolji s linije od 6 m bili su igrači Svadbenog salona “Dalmata” (7:6).

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>