Jučer (srijeda, 13. srpanj) je utakmicama međukola završen prvi krug Malonogometnog turnira Višići 2011. Prije toga, u utorak plasman među 16 ekipa osigurala je ekipa MNK Crni put koja je u repassage-u bila bolja od MZ Višići (6:1), dok ekipa Luka Ploče nije došla na utakmicu repassage-a, pa je ekipa Auto Lijanović Mostar pobijedila bez borbe. Potonja ekipa u međukolu uništila je Osvetnike, a zadnji putnik u osminu finala je ekipa iz Vitine koja je bila bolja od Caffe bar “Trokadero”.

Juččerašnji dan na Malonogometnom turniru Višići 2011. bio je najsadržajniji, a samim time i najbolji. U dvije utakmice gledatelji su mogli uživati u dobroj i atraktivnoj igri, u kojoj nije nedostajalo ni golova, a ni kartona. Već je prva utakmica donijela sraz ponajboljih ekipa na ovogodišnjem turniru, a to su Auto Lijanović Mostar i Osvetnici. Dario Marinović i Josip Suton u prvom poluvremenu načeli su Osvetnike, da bi Ivan Ćužić početkom drugog poluvremena zabio za vodstvo od 3:0. Vladimir Vladisavljević nakon pogreške Josipa Sutona uspio je smanjiti rezultat, ali samo zakratko. Mario Mikulić Pavo u kratkom razdoblju postiže dva gola. Jedan je gol dao Harisu Skuhanu, a drugi svome vrataru Goranu Melheru. Međutim, Osvetnici nisu imali snage za osvetu, te su ubrzo primili i peti pogodak kojeg je postigao Marin Šunjić. Za konačnih 6:2 pogodio je Dario Marinović fantastičnim lobom iz svoje polovice, te je time dobio ovacije gledatelja. Ovom pobjedom ekipa Auto Lijanović prošla je u osminu finala.

Sastav ekipe Auto Lijanović Mostar: Goran Melher, Josip Stojanović, Ivan Ćužić, Ivan Brkić, Marin Šunjić, Mario Mikulić Pavo, Dario Marinović, Josip Suton, Ivan Hrkać i Ivan Sesar.

Sastav ekipe Osvetnici: Haris Skuhan, Enes Crnalić, Damir Livaja, Tomislav Bevanda, Esad Crnalić, Vladimir Vladisavljević, Mario Goluža i Dražen Novoselac.

U drugoj utakmici također smo mogli svjedočiti još jednom katastrofalnom porazu. Ekipa iz Vitine rezultatom 6:1 razbila je nogometaše iz ekipe Caffe bar “Trokadero”.  Pet pogodak za Vitinu postigao je Ivan Majić, a u listu strijelaca još se upisao Franjo Babić. Za Ekipu Caffe bar “Trokadero” gol je postigao Eldar Jelovac. Ovom pobjedom Vitina je osigural plasman u osminu finala.

Sastav ekipe Caffe bar “Trokadero”: Refik Lipovac, Semir Tucaković, Enis Ćorić, Denis Torlo, Eldar Jelvoac, Aldin Muhamedović i Amil Elezović.

Sastav ekipe Vitina: Dejan Rašić, Nikola Babić, Franjo Babić, Drago Babić, Marin Majić, Branko Zadro, Ivan Boras, Mario Pavlak i Ivan Majić.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>