Danas smo primili mail, gospodina Ivice Ljiljanića, iz Brazila koji je izrazio želju da na ovaj način, kada to već ne može osobno, zahvali svim Višićanima koji su bili uz njegovu obitelj ovim teškim trenucima. U nastavku prenosimo mail u cijelosti.

 

Postovana redakcijo ovog portala!

Molim vas, ako je moguce da se objavi ova moja zahvalnica, te fotografija mog pokojnog oca Nedjeljka Ljiljanica (u attachmentu) za sve Visicane koji su bili uz nas u ovim teskim trenucima za nasu obitelj.

Hvala unaprijed i pokoj mu vjecni!


Mojim dragim Visicanima !

Vecina vas zna da ja zivim u dalekom Brazilu i zbog velike daljine nisam na vrijeme mogao stici na sahranu moga pokojnog oca.

Koristim priliku da preko ovoga nasega portala zahvalim svim mojim sugradjanima koji su posredno i neposredno izrazili sucut nasoj ozaloscenoj obitelji i prisustvovali zadnjem ispracaju nasega dragog pokojnika. Bog neka vam podari milost Bozju i da vam svaku srecu i radost u zivotu, a nasim Visicima prosperitet i napredak.

 

S postovanjem !

Ivica Ljiljanic

Porto Alegre ,Brazil

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>