NEDJELJA (08. 08.)

20:30 h MZ Gabela poljeMZ Šuškovo naselje 3:2

21:30 h MZ VišićiMZ Čeljevo 0:2

Suci: Proleta i Blažević.

MZ Gabela polje u dramatičnoj utakmici uspjela je izboriti prolazak u četvrt-finalno natjecanje MZ Čapljina 2010. Iako je utakmica odlučivala o prolasku, obje ekipe igrale su otvoreno s puno dobrih prilika. Završnica susreta protekla je u neodlučenom rezultatu, što je pogodovalo ekipi MZ Dračevo/Sjekose. Međutim, dvije minute prije kraja susreta nogometaši MZ Gabela polje odigrali su odličnu akciju iz koje su zatresli mrežu MZ Šuškovo naselje i tako sebi osigurali pobjedu i prolazak skupne faze natjecanja. U četvrt-finalu čeka ih lokalni derbi, odnosno ogled protiv MZ Gabela, koja je u skupini A završila na prvoj poziciji.

U drugoj utakmici MZ Čeljevo upisalo je svoju prvu pobjedu na ovogodišnjem natjecanju, dok je MZ Višići ubilježila prvi poraz i prvu utakmicu bez postignutog pogotka. Strijelci za MZ Čeljevo bili su Dalibor Brkić i Stjepan Jurković. Treba spomenuti da je ekipa MZ Višići u ovoj utakmici bila oslabljena neigranjem Darke Ivankovića, Mirka Boškovića, Andreja Zvone, Đure Raguža, Bojana Raguža i Denisa Marića. Tako su sinoćnu utakmicu odradila samo šestorica igrača: Toni Malić, Nikica Raguž, Ante Menalo, Goran Bule, Niko Blažević i Andrijan Matić. Rezultat ove utakmice bio je u drugom planu, jer je ekipa MZ Višići osigurala prvo mjesto u skupini, dok MZ Čeljevo nije imalo šansi za prolazak u četvrt-finale. Zbog toga se u utakmicu ušlo opušteno, što su iskoristili protivnici, pa im ovom prilikom čestitamo na pobjedi koju su zasluženo izborili. Naša ekipa u četvrt-finalu igra protiv MZ Bobanovo selo, a utakmica je najvjerojatnije na rasporedu u srijedu (11. 08.). O točnom terminu odigravanja ove utakmice bit ćete naknadno informirani.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>