U nedjelju (30. rujan) su naši seniori odigrali utakmicu 4. kola Županijske lige HNŽ u Blagaju, te su tom prilikom upisali visoki poraz (5:1). Razlog visokom porazu je nedovoljan broj igrača, odnosno na ovo gostovanje otišlo se bez ijedne zamjene. Da stvar bude još gora u uvodnim minutama utakmice povrijedio se Dejan Juko, te su HNK Višići do kraja susreta odigrali s 10 igrača.

U 6. minuti Kenan Šarić je pobjegao našoj obrani i pogodio za vodstvo, a samo minut poslije dogodila se spomenuta ozljeda Juke. S igračem manje HNK Višići stvorili su odličnu priliku, ali šut Belmina Hasanovića brani domaći vratar. Desetak minuta poslije FK Blagaj preko Sanjina Cerovina povećava vodstvo, a u 34. minuti Tomislav Jurković koristi ubačaj Jure Ivankovića i pogađa za 2:1. U drugom poluvremenu uslijedio je pad snage, što su domaćini iskoristili, a pogotke se postigli Boško Seferović (2) i Sanjin Cerovina. Pri rezultatu 2:1 opet je Belmin Hasanović bio u odličnoj prilici, ali i ovaj put je kao pobjednik izašao domaći vratar.

U idućem kolu HNK Višići su slobodni, a sljedeća utakmica na rasporedu je 13. listopada u Višićima protiv Cima.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>