[VIŠIĆI 2016] U nedjeljnom velikom finalu sastaju se Caffe bar Label i HNK Višići!

U četvrtak su posjetitelji na sportskom centru O.Š. ‘Lipanjske zore’ Višići imali prigodu gledati odlične polufinalne utakmice na Tradicionalnom malonogometnom turniru ‘Višići 2016’, koji se sutra (nedjelja, 14.08.) privodi kraju.

Sutra navečer nas očekuje finale, a za titulu najbolje momčadi ove godine će se boriti HNK VišićiCaffe bar Label. U konkurenciji limača finale su, bez većeg iznenađenja, također izborili HNK Višići koji brane prošlogodišnji naslov. U prvoj polufinalnoj utakmici limača Višići su pobijedili 2:1 NK Dubrave te tako postali prvi finalist. U drugom susretu limača uspješniji su bili ŠN Limači Čapljina koji su nadigrali Stolac rezultatom 4:0.

U konkurenciji seniora, Caffe bar Label je ukupno odigrao četiri susreta na putu do finala. Najprije su deklasirali Killerse 10:2, da bi u osmini finala teže od očekivanog svladali ekipu No Name tek nakon izvođenja penala, a pravi ispit su imali u četvrtfinalu gdje su porazili branitelje naslova Vulkanizersku radnju Tip-Top rezultatom 3:2. U polufinalu Label je uvjerljivo apsolvirao i zadnju prepreku prije finala, Krehin Gradac, rezultatom 5:1.

Seniori HNK Višići su odigrali jedan susret više u svom pohodu na titulu, a također su startali uvjerljivo. U prvom kolu pregazili su ekipu Samoposluga DBD&co rezultatom 9:2, da bi u međukolu bili nešto manje uvjerljivi no Majstorovi partizani morali su se pomiriti sa porazom od 4:1. U osmini finala Višići su nadigrali vrlo dobru ekipu Benzinska Oil Međugorje rezultatom 3:1, a na rubu ispadanja su bili u četvrtfinalnom dvoboju sa Fotovideo studiom Casper, dalje su prošli tek nakon osme serije penala. Dok su u polufinalu Višići su bez većih poteškoća eliminirali prošlogodišnje finaliste Škrapu Momići rezultatom 3:2.

Finale je, kao što smo već spomenuli, na rasporedu sutra (nedjelja, 14.08.), program počinje u 19:00 sati, a za sve posjetitelje pripremljena je i tombola sa vrijednim nagradama.

19:00 [3. mj. limači] Dubrave-Potkosa – Stolac
20:00 [3. mj.] Škrapa Momići – Krehin Gradac
21:00 [finale limači] HNK Višići – ŠN Limači
22:00 [finale] HNK Višići – Caffe bar Label