Višići u finalu MZ protiv Čapljine I (nedjelja 21:30)

 

Malonogometna liga Mjesnih zajednica općine Čapljina došla je do svog finala. Sinoć su odigrani polufinalni susreti koji su nam donijeli finaliste lige, a to su ove godine ekipe Čapljine 1 i Višića, dok će se za treće mjesto boriti ekipe Bobanovog i Šuškovog naselja.

 

U prvom polufinalnom susretu sastali su se Višići i Šuškovo naselje. Višići su sa visokih 6:2 nadigrali Šuškovo, a golove za Višiće postigli su Davor Brajković, Niko Blažević, Damir Obad, Davor Brajković, Pero Menalo i Damir Obad. Za Šuškovo su uspješni bili Mateo Kozarić i Matko Kozarić.

I u drugom susretu večeri prava golijada. Ekipa Čapljine 1 rezultatom 4:0 bila je bolja od Bobanovog, a Čapljini su pobjedu donijeli Denis Vico, Mario Čerkez i Gordan Pažin (2 gola). Na taj način Čapljinci su se pridružili prvom finalistu večeri, ekipi Višića, s kojom će se boriti za titulu prvaka.

Polufinalne utakmice sudili su Toni Blažević i Zdenko Raguž.

Finalne utakmice malonogometne lige Mjesnih zajednica općine Čapljina igrat će se u nedjelju, 12. kolovoza, na Sportskom centru u Čapljini. Utakmica za treće mjesto između Bobanovog i Šuškovog naselja igra se u 20:30 sati, dok će se finalni susret između Čapljine 1 i Višića odigrati u 21:30 sati.

 

 

{gallery}galerije_za_clanke/turnir_mjesnih_zajednica_2012/polufinale_2012{/gallery}

 

izvor: Slavko Jakiša |caportal.info