Večeras (nedjelja, 12. kolovoz) je na Sportskom centru u Čapljini odigrana finalna večer Lige Mjesnih zajednica Čapljina 2012. Ekipa Čapljine 1 osvojila je naslov prvaka, pobijedivši u finalu od ekipu Višića nakon izvođenja šesteraca, dok je rezultat u regularnom dijelu utakmice glasio 1:1. U utakmici za treće mjesto ekipa Bobanovog bila je bolja od Šuškovog naselja rezultatom 4:2.

 

Finalna utakmica pružila je odličan nogomet u kojem je uživalo oko 1000 gledatelja, a ekipe Čapljine 1 i Višića opravdale su ulazak u finale. Čapljina 1 dobro otvara utakmica, ima 3 stopostotne šanse koje odlični vratar Ante Menalo brani, da bi igrač Višića Damir Brajković doveo Višiće u vodstvo u 12. minuti utakmice.

S tim rezultatom završilo je prvo poluvrijeme, da bi odmah na početku drugog poluvremena Gordan Pažin izjednačio rezultat na 1:1. Unatoč velikom broju prilika do kraja nije došlo do promjene rezultata. Prilikom izvođenja šesteraca ekipa Čapljine 1 bila je bolja, a pobjedu je svojoj ekipi donio Gordan Pažin, koji je prilikom raspucavanja bio bolji od Pere Menala.

No, krenimo redom: Čapljina 1 prva izvodi šesterac Gordan Pažin pogađa za 1:0. Pero Menalo za Višiće izjednačava na 1:1. Mario Čerkez uspješan za vodstvo Čapljine 2:1. Damir Brajković ne pogađa i Čapljina dolazi u priliku da trećim penalom završi utakmicu u svoju korist, međutim Zoran Dodig promašuje penal, da bi nakon njega Damir Obad pogodio za 2:2.

U sljedećoj seriji Gordan Pažin pogađa, a Peri Menalu golman Mladenko Džeba brani šesterac Po završetku finalne utakmice uručene su nagrade najboljima.
Najboljim igračem turnira proglašen je Zoran Dodig (Čapljina 1), za najboljeg vratara nagradu je dobio Ante Menalo (Višići), najbolji strijelac bio je Davor Brajković (Višići). Svima njima pehare je uručio tajnik Sportskog saveza općine Čapljina Dalibor Ilić.

Nagrade za četvrto i treće mjesto uručio je predsjednik sportskog saveza dr. Dominik Lubina. Ekipi Višića za osvojeno drugo mjesto pokal je uručio predsjedavajući općinskog vijeća Čapljina Pero Knežević, a pehar za osvojeno prvo mjesto predstavniku MZ Čapljina 1 Daliboru Šimoviću uručio je načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić.

Ekipa Čapljine 1 predstavljat će tako svoju općinu na Finalu lige Hercegovine koje se od idućeg tjedna odigrava u Stocu.

caportal.info

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>