Dana 15. lipnja 2011. godine u organizaciji  HRK “Lipanjske zore” Čapljina s početkom u 17:00 h na sportskom centru u Višićima održat će se treći međunarodni rukometni turnir “LIPANJSKE ZORE 2011.” koji se igra povodom oslobađanja grada i općine Čapljine.


Turnir će igrati dječaci i djevojčice (mlađi kadeti) rođeni 1998. godine, kao i dječaci i djevojčice (cicibani) rođeni 2000. godine.
Dolazak na turnir potvrdile su 22 ekipe iz BiH i RH, među njima državni prvaci RH za ´98. godište ekipa Metkovića, te prvaci BiH za ´98. godište ekipa Izviđača u muškoj kategoriji. Ekipe Jerković (RH), Kosača Mostar, koja su ujedno i prvak za ´98. godište kod djevojčica, te vice-prvakinje BiH ekipa Međugorja. Osim navedenih klubova na turniru će sudjelovati i mnogi drugi kubovi koji su jednako kvalitetni, tako da sa sigurnošću možemo reći da će turnir biti prilično atraktivan.
Ovim putem pozivamo sve istinske zaljubljenike u rukomet i sport općenito, da prisustvuju turniru, te ujedno želimo zahvaliti Općini Čapljina koja je kao sponzor omogućila održavanje turnira, navodi organizacijski odbor HRK “Lipanjske zore”.

 

 

visici.com

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>