U sinoćnjim (srijeda, 25. srpanj) utakmicama na Malonogometnom turniru Višići 2012.  pobjede, a time i prolazak u polufinale, ostvarile su ekipe “Elting” Čapljina i Jugoplastika. Drugi polufinalni par saznat će se večeras (četvrtak, 26. srpanj) kada igraju: Caffe bar “Brend” protiv The Bangbors Teama (20:30 h) i Caffe bar “C2” Bijakovići protiv Staševice (21:30 h).

U prvoj utakmici sastale su se ekip MNK Killerssy & Iskopi “Boras” protiv Jugoplastike. Svi golovi postignuti su u prvom poluvremenu, a prvi su u vodstvo došli igrači Jugoplastike. Strijelac je bio Ivan Galov. Međutim, na drugoj strani sigurni realizator bio je također Galov, ali Josip, koji je donio izjednačenje. Za konačnih 2:1 za Jugoplastiku pogodio je Sandro Salacan. Ekipa MNK Killerssy & Iskopi “Boras” pokušavala je u drugom dijelu doći do izjednačenja, ali Jugoplastika je izdržala njihove nalete.

Druga utakmica između “Eltinga” i Caffe bar “Hennessyja” bila je bez puno pravih šansi. Sve se svodilo na sigurna odigravanja, bez prevelikog rizika. Ipak, u prvom dijelu Darko Raguž iz ekipe Caffe bar “Hennessy” imao je dva odlična šuta. Prvi je završio na unutarnjoj strani vratnice, ali se lopta odbila u igralište, dok je drugi završio tik uz vratnicu. Na poluvrijeme se otišlo s nepopularnim rezultatom (0:0). I drugo poluvrijeme bilo je identično kao i prvo, sve do 30. minute kada je za “Elting” pogodio Elvis Pandurica. Caffe bar “Hennessy” pokušao je anulirati prednost s golmanom-igračem, ali im to nije uspjelo.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>