Višići 2012.: MNK Killersy-Iskopi “Boras i Jugoplastika prošli u četvrtfinale

Sinoć (četvrtak, 19. srpanj) su na Malonogometnom turniru Višići 2012. odigrane prve utakmice osmine finale. U prvoj utakmici MNK Killersy & Iskopi “Boras” pobijedili su ekipu Kala Komerc, dok je Jugoplastika bila bolja od ekipe Tropicana/Šišović. Večeras (petak, 20. srpanj) je na rasporedu utakmica Caffe bar “Brend” Višići protiv Udruge dragovoljaca domovinskog rata HVO.

 

Darko Glavan pogodio je za vodstvo ekipe MNK Killersy & Iskopi “Boras”, da bi silovitim udarcem s 10-ak m Zoran Dodig poravnao rezultat na 1:1. Prije izjednačenja isti je igrač pogodio gredu. Ekipa Kala Komerc uspjela je doći do preokreta, a strijelac za vodstvo od 2:1 bio je Ivan Jelčić. Međutim, u zadnjim sekundama prvog dijela igrač Kala Komerca pravi grešku što je iskoristio Josip Galov. Na poluvrijeme se otišlo s rezultatom 2:2. Drugo poluvrijeme uvjerljivo je pripalo ekipi MNK Killersy & Iskopi “Boras” koji su postigli još tri pogotka, te tako osigurali prolazak dalje. Konačni rezultat utakmice bio je 6:2.

U drugoj utakmici snage su odmjerili ekipe Jugoplastike i Tropicana/Šišović. Ekipa Tropicana/Šišović bila je za nijansu bolja od Jugoplastike, što je i iskoristila u prvom poluvremenu, te je preko Mile Hercegga došla u vodstvo. Međutim, ekipa Jugoplastike je u drugom poluvremenu počela igrati bolje, što je rezultiralo izjednačenjem. Strijelac za 1:1 bio je Dragan Stanković, a pobjedu je osigurao Sandro Salacan.