U petak (20. srpanj) na Malonogometnom turniru Višići 2012. odigrana je jedna utakmica, a pobjedu je ostvarila ekipa Caffe bar “Brend” Višići protiv Udruge hrvatskih dragovoljaca domovinskog rata HVO. Večeras (nedjelja, 22. srpanj) su na rasporedu dvije utakmice: Caffe bar “K3” Prenj-“Elting” Čapljina (20:30 h) i The Bagbross Team-Caffe bar “Parni Valjak” Višići (21:30 h).

I u trećoj utakmici osmine-finala gledatelji su mogli uživati u dobroj predstavi malonogometaša s obje strane. Caffe bar “Brend” sve do polovice drugog dijela imao je sigurnu prednost od 3:0. Strijelac prvog pogotka bio je Nino Šunje, a većinu posla odradio je Pero Menalo. S rezultatom 1:0 se otišlo na odmor. Već početkom drugog dijela ponovno je na sceni Pero Menalo, koji ovoga puta pogađa za povećanje vodstva. Na 3:0 povisio je Nino Šunje, svojim drugim pogotkom na utakmici. Međutim, tad dolazi do opuštanja kod igrača iz ekipe Caffe bar “Brend” što su iskoristili protivnici, koji su preko Darija Jelčića smanjili na 3:1. Nakon toga ekipa HVO uvela je golmana-igrača, te je strpljivo tražila put do mreže Ante Menala, koji je odlično branio cijelu utakmicu. Ali Denis Bezer uspio ga je matirati i tako je utakmicu napravio još zanimljivojom. U zadnjim sekundama utakmice Anel Zečo, iz svojeg kornera, ispucao je loptu u visokom luku što dalje od svog gola. Golman-igrač Goran Prce loše je procijenio let lopte, koja je okrznula gredu i završila u golu. Konačni rezultat utakmice bio je 4:2 za Caffe bar “Brend”.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>