Krajem kolovoza splitski Hajduk dobio je i svoju žensku momčad. Naime, potpisivanjem ugovora ŽNK Marjan je promijenio ime i postao ŽNK Hajduk. ‘Hajdučice’ su dobro krenule u prvu povijesnu sezonu. U 2. HNLŽ ostvarile su tri pobjede uz gol razliku 16:0. Među odličnim nogometašicama Hajduka nalazi se i naša Gabrijela Dugandžić.

Gabrijela ide na Ekonomski fakultet u Split i igra za Hajduk. Za sebe kaže da je zbunjena na terenu, tvrdoglava i uporna.

Kaže kako u budućnosti želi završiti fakultet, ali i nastaviti igrati nogomet. Isti je kao mala krenula igrati s dečkima i odmah je znala da je to za nju.

Do sada je za Hajduk postigla pet pogodaka, dva u Kupu te tri u prvenstvu, ali s obzirom na topovsku ljevicu kaže kako još uvijek čeka pogodak s 25 metara. Što je još Gabrijela rekla o sebi pogledajte u emisiji “Mojih 5 minuta” u kojoj je gostovala sa svojom suigračicom iz Splita Lanom Rusković.

blob:https://www.facebook.com/f58797bd-abc2-4086-a0bb-f0f442e518ab

hercegovina.info/djaka-city.info

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>