Ovih blagdana Čapljina će blistati u punom sjaju. Na veliku radost svih Čapljinki i Čapljinaca, a posebice mališana organizatori Malog Božićnog Sajma uveli su mnoštvo novina u božićnu čaroliju Čapljine. U našem gradu po prvi put stiže klizalište.

Ovogodišnji Mali Božićni Sajam otvara se 14. prosinca u 17:00 sati na Trgu hrvatske slobode, a klizalište, koje će također biti postavljeno uz sajamske kućice, biti će otvoreno do 30. prosinca. Uz klizalište svaku večer se organizira novo druženje i zabava.

Svi ljudi dobre volje i sretnoga duha dobrodošli su na otvaranje Malog Božićnog Sajma u petak 14. prosinca 2018. godine na Trg hrvatske slobode u 17:00 sati.

LEDENA BAJKA U ČAPLJINI ?Klizalište? od 14.-30.12.2018.u našem prekrasnom gradu. Zabava za najmladje ali i nešto starije. Veliko hvala našem pokrovitelju sajma Općini Čapljina na čelu s našim dr. Smiljanom Vidićem koji je generalni pokrovitelj sajma.??Čapljina??, ledena bajka u cvijetu ?Hercegovine?. ??????????????????

Objavljuje Mali Božićni Sajam Čapljina u Srijeda, 5. prosinca 2018.

Uz nastup čapljinskih mažoretkinja, klape „Signum“ očekujte mnoštvo iznenađenja, onima radoznalima za početak ćemo najaviti jedan poseban nastup HGSS-a Čapljina. Koja nas još iznenađenja očekuju doznat ćete uskoro, ali garantiramo izvrsnu zabavu.

djaka-city.info

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>