Drugi susret košarkaškog finala prvenstva Srbije u košarci u Vršcu obilježili neredi navijača i masovna tučnjava igrača Partizana i Hemofarma zbog čega je dvoboj završen igrom ‘tri na tri’. Ostale sudionike incidenta suci su isključili!

 

U drugom susretu finala doigravanja košarkaškog prvenstva Srbije Partizan je u Vršcu pobijedio Hemofarm 86:81 i u seriji na tri pobjede poveo 2-0.

Utakmicu su, međutim, obilježili neredi navijača i masovna tučnjava igrača zbog čega je dvoboj završen ‘tri na tri’.

Tučnjava igrača dogodila se minutu i 14 sekundi prije kraja susreta pri vodstvu beogradskog sastava 80:78, a sudjelovali su gotovo svi igrači oba kluba.

Nakon što su smirene strasti na terenu izbio je i incident na tribinama gdje je došlo do tučnjave navijača. Veće izgrede spriječila je energična reakcija policije.

Utakmica je nastavljena nakon više od 15 minuta pauze, a suci su na teren poslali po trojicu igrača sa svake strane, dok su ostali isključeni.

U završnici ‘tri na tri’ Partizan se bolje snašao i izborio je drugu pobjedu rezultatom 86:81 .

izvor: net.hr

 

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>