Atraktivne Paragvajke ovaj su put u manjem broju podržale svoje momke, dok je sladunjavih Japanki, koje su na kraju krajeva stadion napustile u suzama, bilo znatno više. Ipak, samo je jedna Larissa Riquelme – definitivno najpoznatija, a po mnogima i najseksi cura Svjetskog prvenstva…

 

Dok na nogometnom terenu u Pretoriji odvijala prilično dosadna utakmica između reprezentacija Paragvaja i Japana, na tribinama se vodila prava “borba” zgodnih navijačica koje su žestoko podržale svoje momčadi na SP-u.

Atraktivne Paragvajke ovaj su put u manjem broju podržale svoje momke, dok je sladunjavih Japanki, koje su na kraju krajeva stadion napustile u suzama, bilo znatno više.

Ona koja je na ovogodišnjem nogometnom prvenstvu zasjenila sve navijačice zasigurno je Paragvajka Larissa Riquelme, navijačica i tamošnja manekenka koja paragvajsku reprezentaciju bodri na svakoj utakmici.

 

http://www.youtube.com/watch?v=-kn4VJKT4cc

Iako se nije našla na tribinama u Južnoafričkoj Republici, lijepa Larissa pobjedu Paragvaja i njihov plasman u četvrtfinale slavila je u glavnom gradu Paragvaja, Asunciónu, gdje su postavljeni videozidovi na kojima se prenose utakmice SP-a.

Za razliku od prošlog puta, egzotična ljepotica uspjela je zadržati svoje bujne grudi u pripijenoj haljinici

Raskošna navijačica bila je za vrijeme prve utakmice Paragvaja  odjevena u pripijenu haljinicu iz koje su njezine grudi letjele na sve strane, a duboki dekolte lijepoj Paragvajki poslužio je i kao džep za mobitel.

izvor: monet.ba

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>