Reprezentacija Bosne i Hercegovine jutros je u prijateljskom meču sa Sjedinjenim Američkim Državama na stadionu StubHub Center u Los Angelesu remizirala 0:0. Ovo je bio prvi meč novog izbornika Roberta Prosinečkog za klupi “Zmajeva”. Svoj debi u “A” selekciji BiH upisao je i naš Luka Menalo koji je bio najbolji pojedinac meča.

U prvom dijelu imao je nekoliko prodora po lijevoj strani, da bi tri minute prije kraja poluvremena imao zicer koji mu je obranio golman SAD-a. Na početku drugog dijela izborio je jedanaesterac kojeg nije uspio realizirati Haris Medunjanin. Osim izbornog jedanaesterca bio je najagilniji igrač u reprezentaciji BiH do svog izlaska šest minuta prije kraja kada ga je zamijenio mladi Ibišević. Uspješan debi našeg Luke koji je pokazao izborniku Prosinečkom da i u budućnosti može računati na domaće snage.
U nastavku pogledajte kratki video sažetak Lukinog nastupa.
Kenan Dedić

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>