Danas (nedjelja, 15. ožujak) HNK Višići su u prvom kolu proljetnog dijela prvenstva ugostili HNK Kupres i u utakmici ne previše jakog ritma potpuno nadigrali protivnika i slavili rezultatom 4:0.

U prvom poluvremenu Osman Šoše je svojim prvim golom na utakmici donio prednost Višićima, a još su izrazite šanse promašili Leon Kozarić i Krvavac te su Višićani na odmor otišli samo sa jednim golom prednosti.

Drugo poluvrijeme nastavio se pritisak domaćina, a vodstvo Višića poduplao je Bule u 54. minuti. Nekih desetak minuta kasnije Šoše je svojim drugim golom digao prednost na 3:0, a do kraja se u strijelce upisao i Hasanović za konačnih 4:0.

HNK Višići su ovom pobjedom imaju 14 bodova te zauzimaju 8. poziciju, na začelju su Šuica i Iskra sa 7, odnosno 8 bodova dok je ljubuška Sloga još uvijek vodeća sa 38 bodova nakon što su danas u derbiju kola nadigrali Tomislav rezultatom 3:1.

Iduće kolo Višići putuju u Kamešnicu.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>