Gorana Nikolić, mlada i talentirana kantautorica iz Čapljine gostovala je jučer u studiju RDV-a te svojim izvedbama autorskih pjesama, zadivila sve slušatelje. Ova talentirana 21-godišnjakinja predstavila se publici sa 3 autorske pjesme (Angel, Njema, Diamonds), od kojih su dvije Angel i  Diamonds na engleskom jeziku, što mlada glazbenica pripisuje uzorima poput Rihanne, Beyonce koje je često slušala.

{xtypo_quote_right} Želim izdati album, ali neznam kako?! {/xtypo_quote_right}Odgovarajući na pitanje o daljnjim planovima za karijeru, mlada čapljinka naglašava da to sad nije u njenim rukama te da su joj prije svega potrebni ljudi koji će prepoznati kvalitetu njenog glazbenog izričaja i uložiti u njegov daljnji razvoj. Kada su u pitanju autorske skladbe Gorana ih je pripremila i više nego dovoljno za svoj prvi album, koji će nadamo se uskoro i izdati. Sljedeći nastup ove talentirane glazbenice možete pogledati u subotu na West Hercegovina Fest-u kada nastupa u redovnom programu.

Kako Gorana predstavlja pravo osviježenje na bh sceni, želimo joj puno uspjeha u daljnoj karijeri, te skoro izdavanje svog prvijenca.

 

 

 

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>