U 21. kolu Hrvatske telekom prve lige HNK Rijeka i NK Istra 1961 podijelili su bodove. Na utakmici su viđena dva pogotka a oba su postignuta u prvih osam minuta susreta. Najprije je NK Istra 1961 došao u vodstvo preko bivšeg igrača NK GOŠK Gabela Šime Gržana a konačnih 1:1 postavio je u 8. minuti Robert Murić. No pažnju je zaokupio detalj susreta u kojem su glavnu ulogu imala dva Čapljinca, Luka Menalo i Josip Šutalo.

Naime u jednom napadu Rijeke u šesnaestercu Istre ozlijedio se Šutalo ali je Istra uspjela otkloniti opasnost i igra nije prekinuta. Međutim, lopta nije ni prešla polovicu igrališta i već je lopta bila vraćena u posjed Rijeke koja je krenula u polukontru i lopta je došla do Menala koji nije nastavio akciju već je iskaza fair play i izbacio loptu van igrališta kako bi se ukazala pomoć suparničkom igraču ali i svome sugrađaninu.

Napomenimo da su oba igrača na posudbi u navedenim klubovima iz GNK Dinamo Zagreb.

Cijelu akciju pogledajte u videu ispod.

https://twitter.com/i/status/1361670424967446530

djaka-city.info

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>