PONEDJELJAK (19. 07.)

Staševica Pizzeria Jumbo 2 (3:1)    7:2

MZ Bobanovo Selo“Mina” (1:1)    2:2  (2:4)

Suci: Šoše i Majić.

 

Sinoć (ponedjeljak, 19. 07.) u prvoj utakmici (20:30 h) na malonogometnom igralištu OŠ Lipanjske Zore u Višićima sastale su se ekipe Staševice i Pizzerie Jumbo 2. Prolaz u daljnje natjecanje izborila je ekipa Staševice koja je pobijedila rezultatom 7:2, a za nju su igrali: Vedran Milan, Denis Musulin (5 golova), Ivan Musulin, Jure Klina, Petar Marević (1 gol), Josip Gnječ i Toni Šunjić (1 gol). Za ekipu Pizzeria Jumbo 2 nastupali su: Mario Jurković, Leo Plećaš (1 gol), Filip Jovanović, Ivan Pažin, Mateo Kozarić, Ermin Krvavac (1 gol i crveni karton), Boris Dragičević, Danko Bradvica, Gabrijel Zubac i Ivica Jurković.

Igrač utakmice: Denis Musulin.

U drugoj utakmici ekipa “Mina” pobijedila je ekipu MZ Bobanovo Selo nakon izvođenja šesteraca. Oba poluvremena završila su neriješenim rezultatom, odnosno 1:1 prvo poluvrijeme, dok je krajnji rezultat glasio 2:2. Na samom početku utakmice ekipa MZ Bobanovo Selo propustila je realizirati kazneni udarac, odnosno golman ekipe “Mina” Rafael Šutalo ´pročitao´je šut Ljubomira Šušnje i tako spasio svoju ekipu. Da ima odličan refleks Šutalo je pokazao i u raspucavanju ´šesteraca´. Naime, mladi Višićanin uspio je obraniti udarac Dejana Tole, dok je udarac Dražena Tole uspio uhvatiti, što rijetko uspijeva čak i profesionalnim malonogometnim vratarima. Za ekipu “Mina” šesterce su uspješno izveli Denis Proleta i Goran Bule. Za ekipu MZ Bobanovo Selo igrali su: Mateo Akrapović, Dejan Tolo, Zvonimir Galić, Dejan Stojak (1 gol), Anto Kožul, Toni Akrapović, Dražen Tolo, Ljubomir Šušnja (1 gol) i Anđelko Zubonja. Za ekipu “Mina” igrali su: Rafael Šutalo, Denis Marić (1 gol i žuti karton), Denis Proleta (žuti karton), Goran Bule, Mladen Đondraš, Tomo Galić (žuti karton), Marko Dodig i Mario Jurković.

Igrač utakmice: Rafael Šutalo.

 

Večeras, utorak (20. 07.), su termini utakmica pomjereni. Tako će prva utakmica startati u 20:30 h, a ne u 20h, kao što je bilo planirano. Druga utakmica je u 21:30 h, a treća u 22:30 h. Nakon treće utakmice slijedi izvlačenje parova međukola, u kojem će se izvući šest ekipa koje će se boriti za plasman u osminu-finala turnira. U srijedu (21.07.) je slobodan dan.

20:30 h MNK “Crni put” Metković“No Name” Mostar

21:30 h Svitava Restoran “Čulina” Široki Brijeg

22:30 h “Konopaši” Ploče“The Game Club” Višići

Večeras je na rasporedu i prva utakmica MZ Višića na turniru Mjesnih zajednica Čapljine, koja počinje u 21:30 h, a za ovu utakmicu prijavljeni su slijedeći igrači: Toni Malić, Mirko Bošković, Đure Raguž, Bojan Raguž, Nikica Raguž, Niko Blažević, Denis Marić, Danijel Menalo i Ante Menalo, dok su nastupi Damira Obada i Pere Menala pod upitnikom. Polazak je zakazan u 21 h ispred OŠ Lipanjske Zore.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>