Sinoćnjim (subota, 07. srpanj) utakmicama otvoren je Tradicionalni malonogometni turnir Višići 2012., a sudeći po odigranim utakmicama turnir bi trebao biti uzbudljiv i neizvjestan. Pobjede na otvaranju ostvarile su ekipe Caffe bar “K3” Prenj i Udruga veterana dragovljaca HVO.

 

U prvoj utakmici sastale su se ekipe Caffe bar “Classic” Višići i Caffe bar “K3” Prenj, a krajnji rezultat bio je 3:4.

Za Caffe bar “Classic” nastupali su: Zlatan Repeša, Josip Stjepanović, Goran Vuglovečki (žuti karton), Mario Trbojević (crveni karton), Ivan Zrilić i Damir Senjić. Vođa ekipe je Jure Ivanković.

Za Caffe bar “K3” Prenj nastupali su: Mateo Akrapović, Igor Dujmović, Dejan Tolo (žuti karton), Toni Akrapović, Pero Franjičić, Samir Sjekirica, Antonio Raguž, Aldin Muhamedović (žuti karton). Vođa ekipe je Mateo Katić.

Utakmica je otvorena dosta nervozno sa po jednim žutim kartonom na obje strane (Vuglovečki i Tolo), te crvenim kartonom Maria Trbojevića nakon žestokog prigovora na jednu odluku suca Šoše. Ipak, utakmicu su bolje otvorili igrači iz ekipe Caffe bar “K3” koji su poveli 2:0, a golove su postigli Toni Akrapović i Aldin Muhamedović, koji je pri proslavi pogotka zaradio žuti karton. Neizvjesnost je vratio Goran Vuglovečki, koji je ubrzo smanjio rezultat na 2:1, a za izjednačenje je pogodio Josip Stjepanović. Sa ovim rezultatom (2:2) otišlo se na poluvrijeme. U drugom dijelu Dejan Tolo odličnim “lažnjakom” vara protivničkog igrača i pogađa mrežu Zlatana repeše za 3:2. Toni Akrapović povisio je na 4:2, a konačni rezultat (4:3) postavio je Josip Stjepanović.

U drugoj utakmici sastale su se ekipe MNK Crni put & Caffe bar “Polo” protiv Udruge veterana dragovljava HVO, a krajnji rezultat bio je 3:5.

Za MNK Crni put & Caffe bar “Polo” nastupali su: Ante Suton, Mišo Ramić, Josip Taslak, Jerko Beš, Ivan Ramić, Mario Bukovac, Mario Krstičević i Hrvoje Ćendo.

Za Udrugu veterana dragovoljaca HVO nastupali su: Žarko Rebac, Dario Jelčić, Dario Šutalo, Goran Prce, Josip Rako, Ivan Prce, Saša Đurzelez i Denis Bezer. Vođa ekipe je Stjepan Matić.

Ova utakmica bila je još neizvjesnija i puna preokreta, a prvi su u vodstvo došli “Veterani HVO” za koje je pogodio Ivan Prce. Stvari na početak vratio je Mišo Ramić. Nakon izjednačujućeg pogotka MNK Crni put & Caffe bar “Polo” zaigrali su puno bolje, što je rezultiralo vodstvo od 2:1. Strijelac je bio Ivan Ramić, te se s ovim rezultatom (2:1) otišlo na odmor. Međutim, ekipa MNK Crni put & Caffe bar “Polo” nastavila je dobru igru i početkom drugog dijela, te su preko Miše Ramić povisili rezultat na 3:1. Ali “Veterani HVO” nisu se predali. Ponovno je strijelac bio Ivan Prce, koji je smanjio rezultat na 3:2, a za izjednačenje (3:3) pogodio je Dario Jelčić. Preokret i vodstvo ekipi “Veterana HVO” donio je Saša Đurzelez iz “šesterca”, a za konačnih 5:3 pogodio je Dario Jelčić.

Večeras (nedjelja, 8. srpanj) igraju:

20:30 h Caffe bar “Brend” Višići-MZ Dretelj

21:30 h Bijakovići-MZ Čeljevo

 

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>