MOSTAR; 14. lipnja 2011. – Na danas održanom nastavku 70. sjednice Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, Vlada je usvojila Odluku o osnivanju lovišta u HNŽ. Također, usvojeni su  i programi utroška sredstava za Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede s pozicije namjenska sredstva od naknada za šume i namjenska sredstva vodoprivrednih naknada za 2011. godinu.
Vlada je razmotrila zamolbu Općine Čitluk u vezi saniranja šteta nastalih uslijed nedavnih vremenskih nepogoda, zbog kojih je u dijelu ove općine proglašena prirodna nepogoda,  te je zadužila Upravu za civilnu zaštitu i vatrogastvo da žurno, u okviru svojih nadležnosti, Vladi predloži moguće modele pomoći Općini Čitluk.

Vlada je donijela odluku da je za sve zaposlene u tijelima i institucijama koje se financiraju iz Proračuna HNŽ i proračuna jedinica lokalne samouprave na području HNŽ, pripadnike rimokatoličke vjeroispovijesti, blagdan Tijelova 23. lipnja 2011. godine neradni dan.

 

 

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>