Kako doznajemo iz župnog Caritasa župe Dračevo, ovih dana se uspješno privodi kraju hvalevrijedna akcija prikupljanja božićnih paketa za one koji si to nemogu priuštiti. Tradicija darivanja kojom naši župljani unose radost božićnog veselja i u one domove koji nemaju puno razloga za veselje, i ove godine je uveselila mnoge od najmlađih do najstarijih.

Prema podacima župnog caritasa ukupno je prikupljeno 109 paketa, od čega je 75 podjeljeno u caritasu Mostar, dok je 10 paketa uručeno Domu u Domanovićima, te je također 30 paketića poklonjeno udruzi “Cvijet (djeca sa posebnim potrebama Čapljina)” , a ostatak je podjeljen najpotrebnijima u našoj župi.

Ovim putem župni caritas se zahvaljuje svima koji su doprinijeli ovoj akciji, te poručuje svima koji žele i ubuduće pomagati onima kojima je pomoć porebna, da se jave, te da je svaka pomoć dobrodošla.

 

visici.com

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>