Udruga Ostajem i portal visici.com prestaju sa radom

Poštovani čitatelji,

žao nam je što vas u ovo blagdansko vrijeme moramo razočarati i objaviti da nismo uspjeli u svom naumu. Došlo je vrijeme kada smo odlučili misliti na vlastito zdravlje i vlastitu dobrobit.

Uprava udruge Ostajem je odlučila da udruga prestaje s radom. Dokumentacija za gašenje Udruge je predana u Registar Udruga.

Nadalje, uredništvo portala visici.com smatra da nije u stanju više racionalno voditi portal i kvalitetno vas izvještavati te se također odlučuje da portal visici.com prestaje sa radom danas, 27.12.2021. godine. Sadržaj na portalu će biti dostupan do 01.01.2022. a nakon toga se više neće moći pristupiti portalu visici.com niti facebook stranici portala. Youtube kanal visicicom i svi sadržaji na njemu će biti trajno dostupni.

Hvala svima koji su na bilo koji način pomagali i sudjelovali u radu Udruge Ostajem. Također, hvala svima koji su sudjelovali radu našeg portala koji je izdržao skoro 11 godina. Sa 3500 objavljenih članaka bili smo respektabilan lokalni portal.

Trudili smo se biti kvalitetni i zanimljivi sa lokalnim vijestima koje ne možete pročitati na ostalim portalima.

Hvala svima koji ste nas čitali i podržavali u naumu da Višiće učinimo boljim mjestom za život.

Uprava Udruge Ostajem
Uredništvo portala visici.com

 

 


Komentari

Jedan odgovor na “Udruga Ostajem i portal visici.com prestaju sa radom”

  1. Nadam se da je to samo privremeno i da ce Visici.com kao i udruga Ostajem , naci nacina da ponovo prorade, na radost svih visicana ma gdje bili. U svakom slucaju, hvala Vam za nesebicni trud za sve ove godine naseg portala kao i udruge Ostajem. U zdravlju zivjeli!