Evo krenula je još jedna inicijativa mladih Višićana, a nadamo se da će joj se pridružiti i pripadnice ljepšeg spola našega sela. Naime, radi se pokretanju navijačke skupine našeg nogometnog kluba koji nastupa u Drugoj ligi Jug FBiH.

 

Ovaj interes i nije previše naglašen u Drugoj ligi, pa je za svaku pohvalu takva inicijativa nekad bivših nogometaša HNK Višići (Željko Raguž Gelja, Vito Blažević, Velimir Zvono, Tomislav Maslać, Pero Bijelica Lastan, Goran Falak Mrća, …), te ljubitelja dobrog nogometa na Čaerima (Niko Bošković, Ilija Maslać Ćero, Dario Ivanković, Ivan Blažević Ribo, …). Postoji mali problem, a taj je što se mora izdvojiti 800 KM za registriranje udruge navijača. Međutim, višićki momci u neslužbenom razgovoru otkrili su da bi oni među sobom pokušali skupiti dio novca. Iako ne dođe do ubrzog organiziranja udruge navijača, sami navijači neće se okrenuti od kluba, već će vjerno bodriti svoju momčad sa zapadne tribine.

Druga stvar vezana uz navijačku skupinu jeste njezin naziv, pa vas dragi suseljani i suseljanke, molimo da svoje prijedloge pošaljete na admin@visici.com ili u komentare ovoga članka. Najbolji, odnosno najoriginalniji naziv bit će izabran od strane još neformiranog radnog predsjedništva navijačke skupine.

Dok se ne formira udruga navijača, za što će trebati vremena, svi vi koji mislite bodriti Weahu, Kulija, Ćinkveta, Andru i ostale, možete već u nedjelju (29. 08.) na put u Kamešnicu gdje naši nogometaši igraju protiv istoimenog protivnika. Polazak će biti oko 13 ili 14 h, a na put se ide autobusom, pa će moći poći oko 10-ak navijača.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>