Kako doznajemo, uskoro će se u Višićima otvoriti trgovina donjim rubljem LISCA. Trgovina će biti smještena na magistralnoj cesti M17 pored pošte u bivšoj Bregavinoj zgradi (trenutni vlasnik Bakalar Komerc d.o.o.) koja je prije par godina temeljito obnovljena. U trgovini bi posao trebale pronaći četiri osobe. Kako su nam javili iz LISCA-e, svaka će dama moći odabrati ponešto za sebe, a štogod odabrala, može biti sigurna da će svaki proljetni model donjeg rublja krasiti nježna čipka i moderan vez te smjeli transparentni umetci, satenski završeci i mladenački print proljetnih ruža. Rezultat pomno dizajniranog rublja je harmonija koja zavodljivu eleganciju spaja s opuštenom romantikom, a upravo je proljeće vrijeme da isprobate nove modele!

U trgovini ćete moći pronaći širok asortiman donjeg rublja, klasičneog rublja do bralette grudnjaka koji će raspaliti maštu, poluprozirnog bodija na čiju provokaciju nitko neće ostati imun ili model aupotpunjen Swarovski kristalima u kojem ćete izgledati poput dive iz filmske priče. Višići su izabrani kao prva samostalna lokacija u Bosni i Hercegovini gdje će LISCA otvoriti svoju trgovinu. Kako su nam pojasnili, iz LISCA-e su došli do zaključka da je geostrateški položaj Višića idealan za njihov proboj na BiH tržište.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>