Didak2Završeni su radovi na sanaciji dijela podloge i kolničkog traka u Metkovačkoj ulici. Sanirana je i ponovo asfaltirana površina od oko 1.400 četvornih metara. Djelatnici tvrtke “Putovi” grude preseli su u jugozapadni dio grada na sanaciju kolovozne konstrukcije oko zgrada između Doma zdravlja i Novog mosta, odnosno djela grada kod hotela “Mogorjelo”. Trenutačno se radi na skidanju kompletne kolovozne konstrukcije i utvrđivanju podloge. Narednih dana slijedi izdizanje dijela šahtova.

Kako smo doznali od djelatnika tvrtke “Putovi” Grude, ukoliko ne bude padalina, asfaltiranje će biti u srijedu, 24-og rujna, pa se žitelji tog dijela grada, trebaju strpiti još nekoliko dana. Ukupna površina koja se sanira u tom dijelu grada, je oko 3.000 četvornih metara.


OLYMPUS DIGITAL CAMERAZavršeno asfaltiranje u Metkovačkoj ulici

U sklopu radova u tom dijelu grada uređuje se i nastavak ulice fra Didaka Buntića između hotela “Mogorjelo” i novog naselja u Pelinama.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPriprema za radove kod mosta

Podsjećamo, u sklopu radova na uređenju gradskih ulica izvršena je sanacija kolnika u u ulici Petra Krešimira četvrtog površine 4.000 četvornih metara. Dakle, u sklopu radova na uređenju gradskih ulica i spojne ceste između hotela i Pelina novim asfaltnim slojem bit će presvučeno oko 9.000 četvornih metara.

Didak2

Radovi u ulici fra Didaka Buntića

Foto i tekst: radio-capljina.com

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>