Pravi borilački spektakl za sve ljubitelje kicka boxa priprema KBK ”Sensei” Čapljina. Noć gladijatora, koja će se održati u nedjelju, 20. studenog, ponudit će ove godine četiri borbe profesionalnog boksa. Samo sudjelovanje čapljinskih boraca, Nikole Matića, Marja Markovića, Nikole Jurice i Petra Mrvalja jamstvo je kvalitetnih borbi, a Noć gladijatora Čapljina s razlogom nosi titulu najboljeg borilačkog spektakla na području Bosne i Hercegovine.

U prvom susretu, u disciplini Low kick do 67 kg, sastat će se juniorski prvak BiH i najbolji borac BiH u kategoriji do 63,5 kg Nikola Jurica (KBK Sensei Čapljina) i najbolji junior Hrvatske i državni prvak u kategoriji do 67 kg Splićanin Mate Grčić (KBK Mornar Split).
U drugom susretu večeri sastat će se od Petar Mrvalj (KBK Sensei Čapljina) i Ante Šesto iz Livna.
Osim toga, ovaj spektakle uveličat će susreti Nikola Matić (KBK Sensei Čapljina) – Ivan Ivanković (Srbija), Marjo Marković (KBK Sensei Čapljina) – Patrick Raecho (Mađarska), Adnan Buharlija (BiH) – Zoltan Bereš (Mađarska).
Kad su u pitanju djevojke na rasporedu je jedna borvba, i to između Ivane Habazin (Hrvatska) i Ave Kovač (Mađarska). Kako je istaknuo organizator, muškarci će se boriti u šest rundi po tri minute, dok će se djevojke boriti u osam rundi po dvije minute.
Kako je za naš portal istaknuo Dominik Lubina, predsjednik Kick-boxing kluba ”Sensei” i predsjednik Sportskog saveza općine Čapljina, ovogodišnja Noć gladijatora bit će zaista posebna i svim ljubiteljima ovog sporta ova večer bit će prava poslastica.
”Samo sudjelovanje čapljinskih boraca Nikole Matića, Marja Markovića, Nikole Jurice i Petra Mrvalja, državnih, europskih i svjetskih prvaka, jamstvo je kvalitetnih borbi. Tu su također jako kvalitetni borci iz Srbije, Mađarske, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, tako da mogu slobodno reći kako je ovo najbolji borilački spektakl u BiH.” – ističe Lubina.
Pokrovitelj ovoga spektakla je Općina Čapljina, dok su medijski pokrovitelji web portali Čapljinski portal i Bljesak.info.

ca.portal.info

 

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>