HNK Višići i ove godine piše povijest Županijskog nogometa u BiH. Nakon prošlogodišnjeg uspjeha i osvajanja titule (prekinuto prvenstvo, učinak 8 pobjeda iz 8 utakmica), višićki klub je šampion i u sezoni 2020./21. i to ponovno uz impresivan učinak od 17 pobjeda, 1 neodlučen ishod i 1 poraz, osvojena 52 boda i +50 gol-razliku. Uoči posljednjeg kola drugoplasirana FK Iskra zaostaje 13 bodova, a trećeplasirani FK Blagaj 22 boda, na samom začelju tablice je HNK Branitelj, upravo slijedeći protivnik Višićana.

Zadnje, 22. kolo, Županijske nogometne lige HNŽ na rasporedu je slijedeći vikend, HNK Višići svoju utakmicu igraju u nedjelju u 17:30 sati, nakon utakmice će biti dodjela pehara i medalja te prigodna proslava naslova prvaka. Također, premijerno će se predstaviti i novi dres HNK Višići koji je odnedavno u prodaji, a organizirana je i nagradna igra na Facebook stranici HNK Višići u kojoj možete osvojiti dres!

Iz kluba pozivaju sve navijače i simpatizere HNK Višići da uveličaju ovu proslavu dolaskom na utakmicu, ulaz je naravno – slobodan.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>