U nedjelju (31. svibnja) u 20:30 sati u prijateljskoj utakmici HNK Višići i Čeljevo će odmjeriti snage na višićkim Čaerima.

Samo naši stari znaju gdje završavaju Višići, a gdje počinje Čeljevo i borba za pravo povlačenja granice će se održati na nogometnom igralištu, kako civiliziranom svijetu i priliči. Iako se čeljevski NK “Neretva” davno ugasio, nimalo popularnost, a ni nogometno umijeće nisu ugasli s njim što dokazuju odlični uspjesi na mjesnim zajednicama i malonogometnim turnirima. Da sve ne ostane na malom nogometu, zaljubljenici u nogomet i entuzijasti iz Čeljeva nedavno su organizirali vrijednu akciju čišćenja i uređenja njihovog igrališta, te je uskoro nastala inicijativa o odigravanju ove prijateljske utakmice.

Toplo nadamo kako će u skorije vrijeme i NK “Neretva” ponovno oživjeti, kako bi ovakve derbije mogli gledati što češće, ali jedno je sigurno – nogometna poslastica nas očekuje ovaj vikend!

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>