Prema odluci ravnatelja Srednje škole Metković, Gimnazije Metković, te OŠ Stjepan Radić, nastava počinje već sutra po programu prilagođenom uvijetima u kojima se nalazimo. Detaljan raspored i program nastave donosimo u tekstu.

 

Nastava u Srednjoj školi Metković i Gimnaziji Metković počinje sutra 14. veljače prema rasporedu od utorka.

Jutarnja smjena počinje s radom u 7,30 sati te nema skraćenja nastave.

Poslijepodnevna smjena u Srednjoj školi Metković počinje u 13, 30 sati. Nastavni sati su skraćeni 10 minuta.

Prema raspoloživim informacijama od autobusnih prijevoznika autobusi voze iz pravca Čapljine i Neuma.

Najsigurniji prilaz do obje škole je Ulicom Kralja Zvonimira.

Ukoliko su u mogućnosti, molimo roditelje da dovezu djecu vlastitim prijevoznim sredstvom.

Ako roditelji procijene da njihovo dijete ne može sigurno doći do škole, preporuka je da dijete ne šalju na nastavu. U tim slučajevima roditelji su obvezni pravdati izostanak djeteta razredniku.

 

{xtypo_rounded3}

OŠ STJEPANA RADIĆA

Kralja Zvonimira 8

20350 METKOVIĆ

OBAVIJEST

(učenicima i roditeljima)

 

Obavještavaju se učenici i njihovi roditelji da će nastava krenuti sutra, 14. veljače 2012. godine i to smjena B ujutro u 7.30, a smjena A poslijepodne u 13.00 sati. Nastava će se odvijati tako da će sati biti kraćeni po 15 minuta tako da u prijepodnevnoj smjeni 6. sat završava 11. 00 sati, a u poslijepodnevnoj smjeni završava u 16.30. Učenici neće imati veliki odmor te se pozivaju učenici koji ne primaju marendu u školi da je ponesu sa sobom jer neće moći izlaziti van.

S obzirom na okolnosti, pozivaju se roditelji učenika da doprate svoju djecu na glavni, učiteljski, ulaz, ali da zbog bolje prohodnosti prometa automobilima ne ulaze na parkiralište već iskrcavaju djecu na ulazu iz Ulice kralja Zvonimira. Promet će regulirati i djelatnici Policijske postaje Metković. Učenici u školu ulaze odmah po dolasku, bez redanja.

Zbog nemogućnosti prometovanja i organizacije učeničkog prijevoza iz pravaca Badžule, Mliništa, Klade i Krvavaca autobusi sutra neće voziti zbog neprohodnosti ceste, ali se pozivaju roditelji, ako su u mogućnosti da djecu dovezu u školu vlastitim prijevoznim sredstvom. Kad Škola dobije obavijest da je prijevoz organiziran, učenici i roditelji će na vrijeme biti obaviješteni.

Napominjemo da će se sutra, prema ranije utvrđenom Vremeniku, održati školsko natjecanje iz matematike te se obavještavaju učenici koji će sudjelovati na natjecanju da su sutra oslobođeni redovne nastave. Natjecanje će se održati u prizemlju Škole, u 10. 00 sati u 4.,5. i 6. učionici.

Ovakav plan rada Škole je organiziran zbog veće sigurnosti naših učenika, ali ako roditelji procjene da njihovo dijete ne može sigurno doći do škole, izostanke će pravdati razrednicima.

Sve obavijesti mogu se pratiti na mrežnim stranicama Škole, grada Metkovića kao i na lokalnim radijskim postajama. {/xtypo_rounded3}

 

metković.hr

 

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>