U Čapljini ubijen jelen lopatar; pomozite pronaći ubojice

9c95f21ed068edf7ca1f11dba5cf66a1_LDa je čovjek najgori predator, odavno je poznato. Najnovija žrtva ljudske pohlepe za kilogramom mesa je ženka jelena lopatara, popularna “Cicka”, koja je već godinama, nakon što joj je partner prije par godina nastradao na sličan način, obitovala u čapljinskom naselju Bajovci.

Naime, obitelj Obradović je prije par godina nabavila par jelena lopatara koji su se slobodno kretali u Bajovcima i često su bili prava atrakcija na pašnjacima.

No, zbog ljudske pohlepe prvo je prije par godina nastradao mužjak, a evo sad je nastradala i “Cicka”.

Lovokradice su pucale “devetacima”, dva balina su zakačila “Cicku” i bili su smrtonosni. No, zbog brze intervencije lovočuvara, koji su po dojavi za petnaestak minuta stigli do mjesta zločina, ubojice i lopovi nisu stigli pokupiti svoj plijen.

“Cicka” je pronađena ujutro, a po stanju lešine je bilo očito da su i lisice imale svoj “dernek”.

Inače, djelatnici PU Čapljina su napravili uviđaj, LD “Galeb” će podnijeti prijavu protiv za sad NN osobe, a nadamo se da će krivci biti ubrzo otkriveni jer postoje saznanja o automobilu koji se u to vrijeme nalazio u blizini događaja, kao i pronađe.

Ovim putem pozivamo sve one koji imaju bilo kakve informacije da se jave Lovačkom društvu Galeb ili Policijskoj upravi Čapljina kako bi ubojicu ili više njih pronašli i priveli pred lice pravde.

caportal.net