Tutta forza i HMNK Stolac u četvrtfinalu

U subotu (16. spranj) smo dobili nova dva četvrtfinalista, a to su ekipe Tutta forza i HMNK Stolac, koji će se međusobno boriti za ulazak u polufinale. S turnira su ispale ekipe MNK Crni put i Caffe bar “Fenix”.

 

Subota (16. srpanj)

Tutta forza-MNK Crni put 4:2

HMNK Stolac-Caffe bar “Fenix” 4:0

 

U prvoj subotnjoj utakmici snage su odmjerili MNK Crni put i Tutta forza. MNK Crni put došao je u vodstvo preko Mate Marušića, ali Antonio Pehar uspijeva poravnati rezultat, pa se na poluvrijeme otišlo s rezultatom 1:1. U drugom poluvremenu Niko Blažević preuzeo je odgovornost na sebe, te je s dva pogotka osigurao svojoj ekipi prolazak u četvrtfinale. Za ekipu Tutta forza još se Mirko Perić upisao u listu strijelaca, dok je za MNK Crni put pogodio Dragan Brečić.

Sastav ekipe MNK Crni put: Ivica Kaleb, Dragan Brečić, Ante Batinović, Marko Alimić, Zvornimir Dragović, Krešimir Brečić i Mate Marušić. Vođa ekipe: Martino Krstičević.

 

Sastav eloše Tutta forza: Ante Vujnović, Nikica Raguž, Đure Raguž, Mirko Perić, Dario Moro, Niko Blažević, Antonio Pehar i Milenko Čoko. Vođa ekipe: Boško Rajič.

 

Druga utakmica donijela je duel između ekipa Caffe bar “Fenix” i HMNK Stolac. Uspješniji su bili malonogometaši Stoca koji su dobili rezultatom 4:0. Strijelci za HMNK Stolac bili su Dalibor Pudar (2) i Marko Raguž (2). Na ovoj utakmici dodijeljen je i prvi crveni karton na turniru, a zaradio ga je Adrijan Jurković nakon što je protivničkog igrača (Dalibor Pudar) udario glavom u glavu.

Sastav ekipe Caffe bar “Fenix”: Zvonimir Ivanković, Bojan Raguž, Ante Rodin, Perica Jurić, Viktor Šimunović, Adrijan Jurković, Eduard Raguž i Damir Bebek.

 

Sastav ekipe HMNK Stolac: Emir Mulać, Marko Raguž, Goran Prce, Dario Šutalo, Ilija Subašić, Dalibor Pudar i Goran Prodanović.