U nedjelju, 06.06. u Čeljevu na igralištu ispred mjesne osnovne škole održan je tradicionalni turnir mahala. Posjetitelji su mogli uživati u odličnim partijama svojih favorita i na koncu zadovoljni otići sa igrališta ispred škole. Šestu godinu u nizu titula najboljih pripala je ekipi ”Selo” koja je do trofeja došla pobjedama nad ekipama ”Polje” i ”Cesta”. Turnir je imao i dobrotvorni karakter, naime u cilju stvaranja što boljih uvjeta čeljevskog nogometnog  kluba, članovi udruge pokrenuli su akciju prikupljanja sredstava za kupovinu moderne traktor kosilice ključne za održavanje terena.

Cilj akcije jest prikupiti 5500KM, dio sredstava biti će prikupljen od članova udruge i godišnjih članarina a svaki dobrovoljni prilog naših simpatizera i prijatelja je više nego dobrodošao. Iz udruge poručuju da će po okončanju akcije udruga javno i transparentno objaviti popis donacija i zahvaliti svim sudionicima.

Rezultati turnira su u nastavku.

Polufinale :

Suharak    2-5      Cesta
Polje          1-4      Selo

 

Utakmica za 3.mjesto :

Polje    3-5     Suharak

U duelu za prestiž ekipe ”Polje” i ”Suharak” odigrale su susret za dušu svakog posjetitelja. U utakmici prepunoj kvalitetnih i smiješnih poteza te rezultatskih preokreta pobjeda je pripala ekipi ”Suharak”. Treba istaknuti podatak da je peti pogodak za ekipu ”Suharak” postigao mladi Marin Jurković-Maro koji je ujedno postao najmlađi strijelac u povijesti turnira.

Finale:

Cesta   2-4   Selo

Borba za svaku loptu i poneki žestoki duel na granici fair-playa bili su jasni pokazatelji koliko su obje ekipe težile trofeju.  U očekivano tvrdoj utakmici sa šest pogodaka ekipa ”Selo” ipak je opravdala ulogu favorita i zasluženo slavila rezultatom 2-4.

Organizatori se zahvaljuje svima koji su tijekom turnira podržali rad udruge kupovinom suvenira, učlanjenjem ili prilozima za planiranu kupovinu kosilice. Posebna se zahvaljuju sponzorima, sudionicima i posjetiteljima.

Mi ih ovim putem podržavamo i želimo puno sreće u daljnjem radu te se nadamo da će kosilica što prije ”zabrundati” po ”Mićinom odboju”.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>