Sutra (ponedjeljak, 12. kolovoz) u našoj župi počinje trodnevica u čast svetkovine Uznesenja Blažene Djevice Marije, a mise će biti u 19:00 h. U ponedjeljak iza svete mise bit će Euharistijsko klanjanje, jer je u četvrtak blagdan Velike Gospe. U utorak od 18:30 h počinju pobožnosti Blaženoj Djevici Mariji, a u srijedu u 18:00 h je ispovijed. Svetu misu u utorak trebao bi predvoditi don Ivan Štironja, a u srijedu don Ivan Bijakšić. Na Veliku Gospu svete mise su u 8:00 i 11:00 h, a pučku misu predvodit će don Tomislav Ljuban. U petak, (16. kolovoz) je blagdan Sv. Roko koji se slavi u Sjekosama, mise su u 7:00 h i 11:00 h, a pučku misu predvodi don Josip Blažević.

Početkom tjedna (ponedjeljak i utorak, 12. i 13. kolovoz) naš župnik će ispovijedati starije osobe, a raspored je sljedeći: u ponedjeljak (12. kolovoz) je ispovijed u Sjekosama, Blatu, Dračevu i Doljanima, a u utorak uz cestu, Skočim i Misir.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>