Torcida podsjetila Keruma na obećanje..

Skupina torcidaša svratila je u petak s transparentom Kodeks ispred zgrade Banovine kako bi podsjetili gradonačelnika Željka Keruma na obećanje koje je dao prije šest mjeseci.

Tada je splitski gradonačelnik na skupštini Hajduka pred svima obećao kako će Kodeks o upravljanju Hajdukom biti ubrzo usvojen. Međutim sada se već bliži sljedeća skupština kluba, a po pitanju zahtjeva navijača nije pokrenuto baš ništa.

Torcidaši su baš zbog toga ispred Banovine došli podsjetiti gradonačelnika da ga na sljedećoj skupšitini koja se mora zakazati do 15. lipnja čekati isti zahtjevi.

Po svemu sudeći, došli su u krivo vrijeme jer je Kerum trenutno na odmoru, a špekulira se da je otišao u Madrid na finale Lige prvaka.

Podsjetimo, navijači na čelu Hajduka žele stručne ljude koji imaju viziju i strategiju, te potpunu transparentost i zakonitost u poslovanju kluba. Osim toga traži se neovisnost upravljanja, moralnost i zakonsko nekažnjavanje čelnika i djelatnika kluba.

Većina Kerumovih prijatelja postavljenih na čelo kluba, a predvođenih predsjednikom Joškom Svagušom ne ispunjava ove uvjete.

izvor: net.hr