“Ej, 14 minuta isključenja u prvom poluvremenu su nam svirali, 14! Pa to nije normalno. Igrali smo jako dobro, samo zbog sudaca nismo dobili utakmicu 15 razlike”, prenose 24sata razloge ljutnje Ivana Balića nakon pobjede 28:24 protiv Poljske u zadnjoj utakmici skupine II drugog kruga SP-a u Švedskoj.

 

No, sumnje u narušene odnose između nekih igrača i izbornika, koji su generirani i interesima, izjavama i ponašanjem glavnog gazde Zorana Gopca, i dalje ostaju. Slika govori više od tisuću riječi, a fotografije slavlja nakon pobjede nad Poljskom i vađenja karte za nastup na Olimpijskim igrama u Londonu otkrivaju da je Keta djelovao pomalo izolirano od ostatka momčadi.

Nitko to neće reći javno, barem ne dok prvenstvo još traje, ali Goluža je svojim potezima isprovocirao nezadovoljstvo važnih igrača u reprezentaciji, a slab rezultat cijelu je priču učinio vidljivom i s tribina.

A sve je počelo kad je Slavko na utakmici s Danskom držao Balića na klupi skoro cijelo drugo poluvrijeme, i to zbog dviju tehničkih greška napravljenih u prvim minutama nastavka. Je li to napravio po svom nahođenju ili po nečijoj sugestiji, postala je dilema nakon utakmice sa Švedskom, kada je dopredsjednik HRS-a Zoran Gobac javno okrivio Balića za gubitak polufinala.

U međuvremenu su se oglasili i iz Balićevog i Gopčevog kluba – Croatia osiguranja Zagreb.

“Koliko ja znam, kad je klub u pitanju, njihovi su odnosi sasvim u redu. Možda je Zoran prozivanjem našeg najboljeg igrača htio malo protresti ostale. Jer, što bi postigao da je, primjerice, prozvao Gojuna? Ako je netko igrao loše na ovom SP-u, onda je to po meni Tonči Valčić, a nikako Ivano Balić. Ivano je u klubu ove sezone igrao kao violina”, zaključio je Bartol Kaleb, direktor kluba.

Istina je. Ali i Gobac je više puta prošle godine naglašavao da ta ‘violina’ svira za previše novca.

www.net.hr

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>