Malonogometaši su u sinoćnjim (četvrtak, 07. srpanj) utakmicama bili izrazito efikasni. U dvije utakmice postignuto je ukupno 19 pogodaka, a uz to je bilo i par atraktivnih poteza, a jedan od takvih je i ´tunel´ Igora Čame. Međutim, njegova ekipa (MZ Višići) izgubila je od metkovačkih malonogometaša (Dalmata Vita Vi). U drugoj utakmici Caffe bar “Brend” Višići pobijedio je ekipu Luka Ploče, a u toj utakmici briljirao je vratar Ante Menalo koji je doslovno izluđivao protivnika.

 

U prvoj utakmici snage su odmjerili MZ Višići i Dalmata Vita Vi. Malonogometaši Dalmate su već u prvom poluvremenu stekli veliku prednost, te se na poluvrijeme otišlo rezultatom 4:0. Drugo poluvrijeme donijelo je malo življu igru MZ Višići koji su uspijeli postići tri pogotka, ali i primiti pet. Utakmicu su obilježili igrači Dalmate Neven Majić i Tomislav Miletić koji su postigli hat-trick. U strijelce su se upisali još i Vedran Raguž (2 gola) i Mišo Ramić (1 gol). Vratar Julio Dugandžić postigao je prvi pogodak za svoju ekipu u stilu ´malog zelenog´, slalomom s gola na gol u kojem je nizao protivničke igrače. Zadnji atom snage potrošio je za postizanje pogotka. Ali nije samo ovaj potez bio atraktivan, Juliju se pridružio i Igor Čamo, koji je prodao ´tunel´ protivničkom igraču. Ovaj pogodak, iako je došao prekasno, razbudio je domaće veterane za koje su golove postigli još Antonio Blažević i Darko Prkačin.

Sastav ekipe MZ Višići: Julio Dugandžić, Antonio Blažević, Igor Čamo, Dario Ivanković, Danijel Menalo, Darko Prkačin, Mile Limov, Pero Kosjerina, Zdravko Burić i Kain Rodin. MZ Višići prijavili su maksimalan broj igrača.

Sastav ekipe Dalmata Vita Vi: Antonio Kuran, Tomislav Miletić, Ivan Pehar, Vedran Raguž, Mišo Ramić, Goran Galov i Neven Majić, a ova ekipa ima pravo prijaviti još 3 igrača.

U drugoj utakmici sastale su se ekipe Caffe bar “Brend” i Luka Ploče. Elvis Zarer doveo je ekipu Caffe bar “Brend” u vodstvo, te se s tim rezultatom otišlo na odmor. Ubrzo su, preko Darke Ivanković, nogometaši “Brenda” došli do povećanja prednosti. Međutim, Josip Pear smanjuje vodstvo, a rezulat na 2:2 poravnava Darko Ivanković autogolom. Ali to nije omelo ekipu Caffe bar “Brend” koji su golovima Zorana Matijakovića, Elvisa Matijakovića i Ante Menala došli do konačnih 5:2.

Sastav ekipe Caffe bar “Brend”: Ante Menalo, Josip Vicković, Darko Ivanković, Krešimir Žilić, Igor Radošević, Goran Voglovečki, Elvis Zarer, Zoran Matijaković i Stanko Doko. Ova ekipa ima pravo prijaviti još jednoga igrača.

Sastav ekipe Luka Ploče: Mate Ostojić, Dinko Vukušić, Ante Dominiković, Josip Pear, Mario Markota, Stipe Nikolac i Ljubo Roso, što znači da ova ekipa ima još 3 slobodna mjesta.

Večeras (petak, 08. srpanj) u zadnjoj večeri prvog kola sastaju se ekipe:

20:30 h Tutta forze-Luka i prijatelji

21:30 h Caffe bar “Fontana”-HMNK Stolac

Da podsjetimo, svi pobjednici prvog kola (12 ekipa) automatski su prošli među 16 ekipa, dok će se za preostala 4 mjesta boriti ostalih 12 poraženih ekipa kroz repassage u kojem će otpasti još 6 ekipa. Nakon toga, od tih 6 ekipa četiri će se izvući koje će morati igrati međukolo kako bi se dobio broj od 16 ekipa.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>