U jučerašnjim (ponedjeljak, 18. srpanj) utakmicama na Malonogometnom turniru Višići 2011. nogometaši iz ekipe Caffe bar “Parni Valjak” izbacili su jednog od favorita, prošlogodišnjeg pobjednika Jabulani. U drugoj utakmici Caffe bar “Hennessy” pobijedio je malonogometaše iz Vitine. Danas (utorak, 19. srpanj) je slobodan dan, a natjecanje se nastavlja u srijedu (20. srpanj).

 

Ponedjeljak (18. srpanj)

Jabulani-Caffe bar “Parni Valjak 2:2 (nakon penala 6:7)

Caffe bar “Hennessy”-Vitina 2:1

Mladi nogometaši koji nastupaju za Caffe bar “Parni Valjak” napravili su najveću senzaciju u dosadašnjem dijelu turnira eliminiravši iz daljnjeg natjecanja favoriziranog protivnika, ekipu Jabulani, koja je prošle godine bila osvajač ovoga turnira. Jabulani je poveo i to preko Gorana Barbira, a poravnanje rezultata donio je Mario Čerkez iz penala. Međutim, Jabulani ponovno dolazi u vodstvo preko Sandre Salacana. Ali to nije obeshrabrilo mlade nogometaše koji su se lavovski borili cijelu utakmicu, i to bez jednog od ključnih igrača, Filipa Barića. Da su potrošili i posljednji atom snage za prolazak u četvrtfinale bilo je jasno nakon utakmice kada su se vidno iscrpljenim nogometašima počeli grčiti mišići.

Ponovno je strijelac za Caffe bar “Parni Valjak” bio Mario Čerkez, uvjerljivo najbolji igrač ove utakmice. Nakon toga uslijedilo je izvođenje šesteraca. Sigurni izvođači za obje ekipe u prvom krugu bili su Mateo Nikše, Davor Brajković i Mario Čerkez iz ekipe Caffe bar “Parni Valjak”, te Sandro Salacan, Goran Barbir i Danijel Ležinić iz ekipe Jabulani. Poslije toga izvođači kaznenih udaraca bili su Mario Čerkez (“Parni Valjak”) i Sandro Salacan (Jabulani).

Uspješniji u ovom nadmetanju bio je Mario Čerkez, za kojeg ni iskusni vratar Drago Bezer nije imao rješenja.

Na drugoj strani, vratar Perica Juko imao je malo više sreće te je udarac Salacana završio u vratnici. Protivnik ekipe Caffe bar “Parni Valjak” u četvrtfinalu je Caffe bar “Hennessy”.

Sastav ekipe Caffe bar “Parni Valjak”: Perica Juko, Bruno, Papac, Mili Vrbica, Mario Čerkez, Filip Barić, Toni Knežević, Ivan Babić-Lučić, Davor Brajković, Mateo Nikše i Luka Menalo.

Sastav ekipe Jabulani: Drago Bezer, Mato Čamo,Sandro Salacan, Danijel Ležinić, Ivan Matić, Danijel Karačić i Goran Barbir.

U drugoj utakmici Caffe bar “Hennessy” minimalnim rezultatom došao je do pobjede nad ekipom iz Vitine. Iako su dobro počeli utakmicu i poveli 2:0 golvoima Pere Menala i Ante Galića, nogometaši “Hennessyja” zakratko padaju u formi što su iskoristili protivnici, te smanjili rezultat na 2:1 s kojim se otišlo na odmor. Strijelac ovoga pogotka bio je Ivan Majić. Drugo poluvrijeme bilo je puno prilika na obje strane, ali mreže su mirovale, pa je u četvrtfinale prošla ekipa Caffe bar “Hennessy”.

Sastav ekipe Caffe bar “Hennessy”: Dejan Tunjić, Damir Obad, Pero Menalo, Goran Bošković, Elvin Boškailo, Ante Galić, Ivan Marković i Zvonimir Galić.

Sastav ekipe Vitina: Dejan Rašić, Nikola Babić, Franjo Babić, Drago Babić, Marin Majić, Branko Zadro, Ivan Boras, Mario Paulak, Ivan Majić i Dino Primorac.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>