Pozivamo sve zainteresirane poljoprivredne proizvođače koji se bave biljnom proizvodnjom da sudjeluju na seminaru “Održiva upotreba pesticida”. Seminar će se održati u prostorijama Osnovne škole “Lipanjske zore” u Višićima u srijedu (23. siječanj) s početkom u 17:30 h.

 

Seminar se organizira od strane Uprave Bosne i Hercegovine za zaštitu zdravlja bilja u suradnji s projektom IPA 2008. “Podrška upravi BiH za zaštitu zdravlja bilja” i projektom FARMA (USAID i SIDA).

Seminar je namijenjen poljoprivrednim proizvođačima, a za cilj ima unapređenje znanja iz oblasti integralne zaštite bilja i pravilne upotrebe pesticida, te upoznavanje sa sadržajem i obvezama propisanim Pravilnikom o dužnostima korisnika fitofarmaceutskih sredstava („Službeni glasnik BiH“ broj 101/12). Pravilnik propisiva dužnosti korisnika fitofarmaceutskih sredstava u pogledu pravilne upotrebe fitofarmaceutskih sredstava; detaljnih uslova u pogledu stručnog osposobljavanja, te sadržaja i načina provjere znanja iz oblasti fitofarmaceutskih sredstava.

Za sve dodatne informacije “Uprava BiH za zaštitu zdravlja bilja” Vam stoji na raspolaganju.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>