NEDJELJA (25. 07.)

21:00 h KlepciDiskont pića “Bagatela” Metković (3:0)   7:3

22:00 h Udruga konopaša “Luka Ploče”Jabulani (0:2)   1:7

Suci: Šoše i Majić.

 

Ekipa iz Klepaca u prvoj večerašnjoj utakmici pobijedila je rezultatom 7:3 ekipu iz Metkovića (Diskont pića “Bagatela”). Kod ekipe Klepci sastav je ostao isti: Josip Akmadža, Nikola Nižić, Ante Kraljević (2 gola), Domagoj Zubac (1 gol), Ante Smoljan, Duško Martinac, Elvis Pandurica, Ante Galić (2 gola), Vojko Pervan i Ivan Marković (1 gol). Ekipa iz Metkovića (Maxim Tolić, Darko Glavan-autogol, Mario Batinović, Drago Jelavić-1 gol, Tomislav Dodig-1 gol i Marijo Musa) za ovu utakmicu dovela je igrača po imenu Marko Babić, koji je postigao 2 gola.

Igrač utakmice: Ante Galić.

U drugoj utakmici sastale su se ekipe Udruga konopaša “Luka Ploče” i Jabulani. Nastup u četvrtfinale izborila je ekipa Jabulani koja je pobijedila rezultatom 7:1. Ekipa iz Ploča nije imala izmjene u sastavu, a pošto su ispali iz daljnjeg natjecanja nema potrebe iznositi njihov sastav. Jabulani se za ovu utakmicu pojačao na vratarskoj poziciji, gdje je umjesto Velimira Zvone nastupio Drago Bezer, poznati malonogometni vratar. Strijelci za Jabulani bili su: Andrej Zvono (1 gol), Ivan Matić (2 gola), Slaven Vuksanović (3 gola), Danijel Ležinić (1 gol). Čak je i jedini pogodak koji je pripisan ekipi iz Ploča djelo igrača Jabulanija, Mate Čame, koji je postigao autogol.

Igrač utakmice: Slaven Vuksanović.

Prvi parovi četvrtfinalnih utakmica su: Caffe bar “Pinky 1” i Auto “Lijanović” Široki Brijeg, te KlepciJabulani. Ovom prilikom obavještavamo sve igrače i gledatelje da su organizatori odlučili da se sve utakmice do kraja turnira igraju u 21:00 h prva utakmica, te u 22:00 h druga utakmica.

Pošto nije bilo nekih prevelikih igračkih promjena u večerašnjim utakmica, važno je istaknuti da se dogodila jedna velika promjena za zapisničkim stolom. Naime, naša Mara otišla je malo na kupanje da odmori glasnice. Njezina zamjena, da li uspješna ili ne to vi sami ocjenite, bio je Adrijan Matić kojeg ´mikrofon nije volio´, ali s vremenom će se i to popraviti, nadamo se već sutra.

Sutra, ponedjeljak (26. 07.), sastaju se ekipe:

21:00 h Višići 2MNK “Crni put” Metković

22:00 h MZ VišićiPekarstvo “Metkovka”

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>