Radovi na sanaciji kolnika u Ulici Petra Krešimira IV u Čapljini, su u završnoj fazi. Oko 4500 m² kolnika je presvučeno s 4 centimetra debelim asfaltnim slojem a izvršeno je i izdizanje postojećih šahtova na odgovarajuću visinu. Radovi teku po planu i s obzirom da u srijedu nije bilo kiše ulica Petra Krešimira IV je uspješno obnovljena.
Usporedno sa radovima u ul. Petra Krešimira IV, započeli su  i pripremni radovi na dijelu Metkovačke ulice. Sanira se oko 1 400 m² gdje se skida stari asfalt te postavlja novi.
Nakon ovih radova očekuje se sanacija oko 3.000 m2 kolovozne konstrukcije u Ulici fra. Didaka Buntića, radi se o dvorištu preko puta Doma Zdravlja, gdje se skida kompletna kolovozna konstrukcija i zbog dotrajalosti starog asfalta postavlja novi. Također će se svi šahtovi postaviti na odgovarajuću visinu.
Kako smo saznali od Mire Ljubana iz Službe za prostorno uređenje i graditeljstvo Općine Čapljina, osim ovih radova u tjeku je i priprema za sanaciju dijela ulice od hotela Mogorjelo prema novim zgradama u Pelinama.
Iako Čapljina već ima status jednog od najljepšeg, najčišćeg i planski najuređenijeg grada ovi radovi pridonijet će još ljepšoj slici kao i samom prometovanju kroz grad.

radio-capljina.com

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>