Jutros (ponedjeljak, 07. veljače) s početkom u 09:00 h Radnički nogometni klub Split odradio je svoj prvi trening na stadionu Čaeri u Višićima. Trening je završio oko 10:30 h, kada su nogometaši i struka RNK Split krenuli u Hotel Mogorjelo (Čapljina) na ručak i odmor.

 

I popodnevni trening (15:00 h) nogometaši Splita odradit će u Višićima, dok će nogometaši višićkog federalnog drugoligaša (skupina Jug) svoj trening odraditi na nasipu uz rijeku Krupu. Tko želi može doći na tribine i pogledati trening hrvatskog prvoligaša!

Naglasak na jutrašnjem treningu bila je realizacija (nabačaji s krila, zatim 2 na 1, te 3 na 2), koju su nogometaši Splita solidno odradili. Naime, protiv sebe su imali odlično raspoložene vratare, te stopere ispred sebe. U prvom redu tu je bio Ivica Križanac, bivši Vatreni, koji je maksimalno angažiran na treningu.

Uz ozbiljan rad, kojeg prati glavni trener Ivan Katalinić, pomoćni trener Bulajić, te sportski direktor Nenad Pralija, nogometaši Splita nađu vremena i za šalu, te se slobodno može reći da je atmosfera više nego odlična na treningu.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>